Η χθεσινοβραδινή ήττα με 4-1 από τη Γουότφορντ του Χάβι Γκράθια, φέρνει σε δύσκολη θέση τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι, με το μέλλον του στους «μπλε» να είναι αβέβαιο. Μάλιστα, ήδη στην Αγγλία -και όχι μόνο- έχουν ξεκινήσει την ονοματολογία γύρω από τον αντικαταστάτη του.

Από τη Βαρκελώνη αναφέρουν ότι ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί. Σύμφωνα με τη Sport, ο Λουίς Ενρίκε είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες ενδέχεται να ανακοινώσει στον Ιταλό τεχνικό την απόλυσή του.

Η καταλανική εφημερίδα τονίζει πως ο πρώην τεχνικός των Μπαρτσελόνα, Ρόμα και Θέλτα είναι ένα βήμα από τον «μπλε» πάγκο, καθώς τον ελκύει τόσο το πρότζεκτ των Λονδρέζων, ενώ και η οικογένειά του δεν είναι αρνητική σε μια μετακόμιση στη βρετανική πρωτεύουσα.

Όσο για τον Κόντε, είναι πιθανό ότι δεν θα μείνει πολύ χωρίς δουλειά, εάν όντως απολυθεί. Στην Ιταλία αδημονούν για μια τέτοια εξέλιξη, καθώς του… προθερμαίνουν τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας. Στην πρώτη κρούση που του έγινε, παρουσιάστηκε αρνητικός, καθώς όπως είπε «θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου με την Τσέλσι». Αλλά, εάν πλέον δεν δεσμεύεται με κάτι, θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της «ατζούρα».

Προς το παρόν, στα φιλικά του Μαρτίου, την εθνική Ιταλίας θα αναλάβει ο Λουίτζι ντι Μπιάτζιο, που φαίνεται να είναι όμως μια προσωρινή λύση.