Για ανασφάλεια και αβεβαιότητα έκανε λόγο ο Νίκος Κωστένογλου, μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΚ, ενώ για το παιχνίδι τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Κωστένογλου:

Για τον αγώνα: «Δίκαιο το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που βρήκαν το σθένος και ισοφάρισαν. Δεν είχε πολλές φάσεις το παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν από αντεπίθεση. Είχε μια καλή επέμβαση. Επέλεξα να είναι βασικός την προηγούμενη Κυριακή. Ήταν πολύ καλός και με τον Παναθηναϊκό και σήμερα. Οι παίκτες δείχνουν στο γήπεδο».

Για τον Αστέρα: «Εντυπωσιακή είναι η πορεία του Αστέρα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή. Κεντροεπιθετικά υπάρχει ποιότητα. Είναι γρήγοροι και διεισδυτικοί. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Αστέρα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Η απόδοση μας δεν ήταν ανάλογη με τα προηγούμενα ματς. Είναι όμως σημαντικό το ότι ισοφαρίσαμε αν και χάναμε. Διατηρούμε την απόσταση από τον Αστέρα. Ο Βάργκας έχει δέσει στο κέντρο μας. Πρέπει όμως όλοι οι παίκτες να είναι υπεύθυνοι όταν τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν».

Για τον Φουντά: «Είναι άπειρος. Από όλους τους παίκτες έχω απαιτήσεις. Έχει πολλές δυνατότητες, σήμερα δεν ανταποκρίθηκε σε αυτές. Είναι σημαντικό να αφήσουμε μια παρακαταθήκη σε αυτή την ομάδα».

Για την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Υπάρχει αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Προσπαθώ να αγγίξω τον ψυχικό τους κόσμο για να είναι σωστοί σε προπονήσεις και αγώνες. Έχω απαιτήσεις. Υπάρχουν ελαφρυντικά για τους παίκτες που δεν είναι έμπειροι. Ελπίζω να διατηρήσουμε τη συνοχή που έχουμε ως ομάδα, ανεξάρτητα από το οικονομικό κομμάτι. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες για να σφραγίσουμε την είσοδο στην πεντάδα».

Πηγή: sport-fm