«Εμείς έξι μήνες τώρα, βάζουμε τα περισσότερα από όλους. Θα βάλουμε και τώρα τα 300.000 ευρώ». Ο Μάκης Κασνακίδης, πρόεδρος των Supporters, έκανε γνωστό ότι θα ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα της διοίκησης.

Όμως ο πρόεδρος των Supporters δεν έμεινε σε αυτές τις αναφορές στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΕΚ, η οποία τελικά πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρά τις εκτιμήσεις για αναβολή.

Κάλεσε -ή καλύτερα προκάλεσε- και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βάλει κι εκείνος χρήματα στην ομάδα.

«Ας δούμε τι θα κάνει ο Μελισσανίδης! Ας βάλει 300.000 ευρώ, έως 5 εκατ. ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Supporters, ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση του δέχθηκε έντονη κριτική από τους μικρομέτοχους. «Εσύ φταις για όλα», του είχαν φωνάξει κάποιοι…

Δημητρέλος: «Θα τους πάρω έναν-έναν τηλέφωνο»

Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος όσο και ο Χάρης Οικονομόπουλος επέστησαν την προσοχή όλων στην ανάγκη που υπάρχει για να ξεκαθαρίσουν οι μέτοχοι αρχικά και οι άλλοι επιφανείς οπαδοί της ομάδας -στη συνέχεια- τη στάση που θα κρατήσουν.

«Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Αν μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει επίσης. Η ΑΕΚ είναι καθαρή ανεξάρτητη φωνή. Τους παρακαλούμε τώρα όλους! Υπάρχει αδιάθετο ποσό από το δάνειο του Ντέμη Νικολαϊδη που είναι συνολικά 3 εκατ. ευρώ . Εγγυήσεις δεν έχουμε. Υπάρχει τρόπος να βοηθηθεί η ΑΕΚ», υποστήριξε ο κ. Οικονομόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε:

«Παρακαλούμε όσους αναφέρουμε στην ανακοίνωση (σ.σ. τη χθεσινοβραδινή εννοεί) να απαντήσουν ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις τους εντός 48 ωρών. Έπειτα θα απευθυνθούμε στον κόσμο», κατέληξε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με κάθε έναν υποστηρικτή της ομάδας (του οποίου το όνομα αναφέρεται στην χθεσινή ανακοίνωση) έτσι ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις.

Στην Γενική Συνέλευση ασκήθηκε έντονη κριτική στον Νίκο Νοτιά με αφορμή τα όσα ξεκαθάρισε χθες ότι δεν προτίθεται να προσφέρει περισσότερα από 300.000 ευρώ.

Κυρίως οι μικρομέτοχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον εκπρόσωπό του για τη θέση που έχει κρατήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κατόπιν αιτήματος του μεγαλομετόχου, δε, η νέα Γ.Σ. ορίστηκε για τις 28 Μαρτίου.

Πηγή: sport-fm.gr