Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρόκριση στους «8» του Europa League εξέφρασε ο Κλέιτον Ξαβιέ. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι η Μέταλιστ θα προσπαθήσει να πάρει εκείνη το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Ναι, είναι φαβορί ο Ολυμπιακός για την πρόκριση. Η ρεβάνς είναι στην έδρα τους, αλλά δεν θα κατέβουμε για να αποκλειστούμε. Εχουμε δείξει ικανότητα εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός μου άρεσε ως σύνολο. Είναι πολύ δυνατή ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιον, θα έλεγα το νούμερο δέκα (σ.σ.: Τζεμπούρ) που έπαιζε μπροστά. Εχει ποιότητα και μας ταλαιπώρησε πολύ στην άμυνα», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της ουκρανικής ομάδας και συνέχισε:

«Αυτό, όμως, που μετράει για μένα πάντα είναι το σύνολο και ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει η καυτή ατμόσφαιρα. Είμαστε πολλοί οι Βραζιλιάνοι και οι Αργεντινοί στην ομάδα και ξέρουμε από καυτά γήπεδα. Τώρα, ξέρουμε ακόμα καλύτερα τον Ολυμπιακό και θα είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι και θα παίξουμε για την πρόκριση».

Πηγή: sport-fm.gr