Καθημερινές είναι οι επαφές του Ζήση Βρύζα με ανθρώπους που πιστεύει ότι μπορούν να σταθούν δίπλα του στην προσπάθεια να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν ανάγκη από ρευστό και ο πρόεδρος της ομάδας με όσους μιλάει τούς τονίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για κανέναν να μείνει αμέτοχος.

Ο παλαίμαχος επιθετικός αναφέρει στους Μακεδόνες επιχειρηματίες πως τους δίνεται η ευκαιρία να μπουν σε έναν από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους και να αλλάξουν για πάντα την κατάσταση της ομάδας, συμμετέχοντας σε οργανωτικά θέματα και όχι μόνο αυτό το κρίσιμο διάστημα.

Μέχρι στιγμής ο Βρύζας δεν έχει πάρει καθαρό «ναι» από κάποιον, όμως συνεχίζει να ασκεί πιέσεις σε όλες τις πλευρές και περιμένει αποτελέσματα. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για τον «Δικέφαλο του Βορρά», στον οποίο επικρατεί αγωνία για τις εξελίξεις, αφού χρειάζεται να βρεθούν χρήματα και να μην κινδυνεύσει η ομάδα με τιμωρία από την UEFA.

Μόνο ο Σνάουτσνερ

Όλα δείχνουν ότι μόνο ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Πολωνός μπακ θα προσπαθήσει να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και αν τα καταφέρει, τότε θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από την πλευρά τους, Ιβιτς, Κατσικά και Ετο αναμένεται να συνεχίσουν τα ατομικά προγράμματά τους. Εν τω μεταξύ, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε ρεπό στους Γκαρσία, Τσιρίλο, Αθανασιάδη, Φωτάκη και Σαλπιγγίδη, θέλοντας να τους ξεκουράσει ενόψει του κυριακάτικου αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr