Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αποτελεί πλέον… πουλί που πέταξε για τους τρεις από τους τέσσερις του «Big 4» του ελληνικού πρωταθλήματος με οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν και έτσι στρέφονται στην άλλη αντίστοιχη περίπτωση: αυτή του Ενέα Μιχάι. Ο 20χρονος στόπερ του Παναιτωλικού βρίσκεται στη λίστα των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, αλλά στον «δικέφαλο» του Βορρά φαίνεται να έχουν αποφασίσει να κάνουν από τώρα κίνηση, έχοντας πάρει και… μάθημα από την περίπτωση του πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της Άρσεναλ.

Όπως, λοιπόν, πηγάζει από τη Θεσσαλονίκη, στην Τούμπα έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν για την απόκτηση του Μιχάι και μάλιστα άμεσα. Αυτό μεταφράζεται σε πρόταση από τους Θεσσαλονικείς στους Αγρινιώτες, η οποία θα φαντάζει ικανή να πείσει για να δοθεί το «ΟΚ». Προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί ή γραφτεί ποσά, ενώ δεν αποκλείεται να μην διαρρεύσουν καν, καθώς αυτό ίσως λειτουργήσει αρνητικά, ανεβάζοντας πολύ την τιμή του παίκτη. Ειδικά εάν μπουν και άλλοι διεκδικητές…

Πάντως, όσον αφορά τους εγχώριους αντιπάλους, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη προχωρήσει στην ενίσχυση με νεαρό και ελπιδοφόρο στόπερ με την απόκτηση του Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης (όπως και του δεξιού μπακ Ιγκόρ από την ίδια ομάδα), ενώ στην ΑΕΚ βασική προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή μοιάζει η επέκταση της συνεργασίας με τον Τσιγκρίνσκι.

Ο 20χρονος ύψους 1,86μ. στόπερ έχει «γράψει» 13 συμμετοχές στην τρέχουσα Super League, όλες ως βασικός με γεμάτα 90λεπτα, ενώ έχει και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Παράλληλα, αποτελεί μέλος της εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας, με την οποία μετράει δύο συμμετοχές.