Το μήνυμα που εστάλη από παίκτες και κόσμο της ΑΕΚ φαίνεται πως δεν έφτασε μέχρι τη Νέα Υόρκη και ακόμη να φυσήξει… Νοτιάς. Οι προσπάθειες της διοίκησης να εντοπίσει τον μεγαλομέτοχο στις ΗΠΑ ήταν άκαρπες και όλοι είναι στο «σκοτάδι» εν όψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της Τετάρτης, τη στιγμή που η κλεψύδρα αδειάζει και οι πιθανότητες αποκλεισμού από την UEFA αυξάνονται καθημερινά.

Ο Χιώτης εφοπλιστής δεν έχει καταστήσει σαφές αν και κατά πόσο θα βάλει χρήματα στην ομάδα. Η αρχική αισιοδοξία πως θα βάλει τα περίπου 2,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται έχει αρχίσει σε αμφιβολία ή δυσπιστία, ενώ ο ίδιος φέρεται να ζητεί ένα πλάνο που θα του εγγυάται ότι τα χρήματα που θα βάλει δεν θα πάνε σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του 2004 περιμένουν την κίνηση του μεγαλομετόχου για να δράσουν αναλόγως, ενώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι στην αναμονή και δεν φαίνεται διατεθειμένος καν να μπει σε διαδικασία συζητήσεων αν οι μέτοχοι δεν τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Σε μία αγωνιώδη προσπάθεια αναζήτησης ρευστού η ΠΑΕ ετοιμάζεται να εκδώσει πακέτο διαρκείας για τους πέντε εναπομείναντες αγώνες έναντι 50 ευρώ. Τόσο μεγάλη είναι η ανάγκη εισροής χρημάτων στα ταμεία της ΑΕΚ…

Ύστατη προσπάθεια

Μπροστά στο σχεδόν αναπόφευκτο ενδεχόμενο να χάσει τον Κώστα Μανωλά τον Ιούνιο δίχως να βάλει ευρώ στα ταμεία της, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταβάλει μία ύστατη προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του. Λέγεται πως θα κατατεθεί στον νεαρό συγκεκριμένη πρόταση με χρήματα από προσδοκώμενα έσοδα της ομάδας, ενώ οι όροι θα είναι περίπου οι ίδιοι με εκείνους που είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση Αδαμίδη (κλιμακωτές αποδοχές που φτάνουν μέχρι τις 350.000 ευρώ το χρόνο).

Είναι, ωστόσο, εξαιρετικά αμφίβολο αν θα καταφέρει η «Ένωση» να πείσει τον 21χρονο άσο να υπογράψει, τόσο λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας, όσο και για τις αμφιβολίες που υπάρχουν για το πόσο ανταγωνιστική μπορεί να είναι στο εγγύς μέλλον η ΑΕΚ εν μέσω τόσων προβλημάτων.

Στροφή στην Τρίπολη
Στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο έχει στραφεί η προσοχή όλων στην ΑΕΚ, καθώς οι Αρκάδες είναι μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν είσοδο στην πεντάδα της Σούπερ Λίγκας. Ο Νίκος Κωστένογλου για το προσεχές ματς δεν υπολογίζει στους Βάργκας και Λαγό, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δέλλα που έκανε χθες φυσιοθεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Πηγή: sport-fm.gr