Ένα ποσό-μαμούθ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στη Λάτσιο, προκειμένου να αποκτήσει τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, η οποία πέφτει σε μεγάλο ποσοστό μέσα στο ρεπορτάζ των ομάδων της Ρώμης, οι Γάλλοι έχουν βάλε στην άκρη 170 εκατ. ευρώ για να εντάξουν στο ρόστερ τους τον 22χρονο Σέρβο μέσο.

Τα ποσά που έδωσαν οι Παριζιάνοι για Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ, έχουν εκτοξεύσει τις τιμές στο μεταγραφικό παζάρι, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι «λατσιάλι». Εάν αυτά τα λεφτά ισχύουν, σημαίνει ότι το μεγαλύτερο deal που θα αφορά το ιταλικό ποδόσφαιρο θα έχει ξεπεραστεί κατά πολύ, καθώς η Γιουβέντους είχε εισπράξει… μόλις 110 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει πέρσι τον Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Παρί ψάχνει έναν αντικαταστάτη του 35χρονου Τιάγκο Μότα, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να θεωρείται ιδανική περίπτωση για το σύνολο του Ουνάι Έμερι. Άλλωστε, ο Σέρβος δεν είναι μόνο καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικός τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο μοίρασμα παιχνιδιού. Τα επτά γκολ και οι τρεις ασίστ σε 21 παιχνίδια της σεζόν το μαρτυρούν από μόνα τους…