Την πρόταση από το εξωτερικό για την ΠΑΕ Αρης, αποκάλυψε στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη , ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης. Χωρίς να αποκαλύψει όνομα, επικαλούμενος ρήτρα εμπιστευτικότητας, ο επικεφαλής των «κίτρινων» υποστήριξε ότι ο ενδιαφερόμενος όμιλος θέλει να αποκτήσει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ για τρία χρόνια και είναι έτοιμος να διαθέσει άμεσα για την εταιρεία 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Εγιναν αλλεπάλληλα ταξίδια και επαφές από εμένα, τον κ. Ορφανίδη και τον κ. Κόντη, με επενδυτικό όμιλο που εξέφρασε ενδιαφέρον να επενδύσει στην Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο που υπάρχει. Η τοποθέτηση χρημάτων προϋποθέτει ότι ο χρηματοδότης δεν θα συμβληθεί με την ΠΑΕ, αλλά με τους εκπροσώπους της. Εάν αυτό επιτευχθεί και το επιθυμεί, το Σώμα θα μπορούσε να συζητηθεί εξ’ ολοκλήρου η αγορά του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ. Είναι μία πρόταση η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή «κουμπώνει» στις απαιτήσεις της ομάδας και των καιρών και διασφαλίζει την εξέλιξη της ομάδας και βάζει υποθήκη για καλύτερο μέλλον. Ο κόσμος με αγωνία θα αναρωτιέται για την ταυτότητα της εταιρίας, αλλά καλύπτεται από ρήτρα εμπιστευτικότητας. Τα μέλη της ΠΑΕ δεσμεύονται. Είναι αναγκαία η συσπείρωση. Δεν είναι δίλλημα, δεν έχουν ιδιοτελή κίνητρα και είναι αναγκαιότητα και προοπτική για το μέλλον», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Αθανασιάδης.

Νωρίτερα στη συνέλευση, ψηφίστηκε η αλλαγή του ονόματος της Λέσχης σε «Κοινωνία Μελών Αρη», ενώ δόθηκε βήμα να ακουστεί πρόταση που κατατέθηκε για αλλαγή της μετοχικής και διοικητικής σύνθεσης της ΚΑΕ Αρης, προκειμένου η εταιρεία να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Για να «τρέξει» η σχετική διαδικασία γνωστοποιήθηκε ότι συστήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη και τους Γιάννη Γρανούζη, Λευτέρη Αρβανίτη, Τάκη Γεωργούλη, Πέτρο Ράσογλου. Στην πορεία, οι δύο τελευταίοι ανακοίνωσαν ότι τους προτάθηκε η συμμετοχή στην επιτροπή, αλλά αυτοί αρνήθηκαν.

Πηγή: aggelioforos.gr