Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις ένα τέτοιο πλάσμα στο πλευρό σου, δύσκολα λες «όχι» σε ό,τι σου ζητήσει. Βέβαια, το να εξαρτάται το ποδοσφαιρικό μέλλον ενός παίκτη από εκείνη, είναι λίγο υπερβολικό, αλλά πόσοι μπορούν να αδικήσουν τον Μάουρο Ικάρντι που έχει τόσο μεγάλη αδυναμία στην Γουάντα Νάρα…

Όπως τόνισε στην Gazzetta dello Sport ο πιο «καυτός» ποδοσφαιριστής αυτήν τη στιγμή στην Ιταλία, κληθείς να απαντήσει σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, «είμαι καλά στο Μιλάνο και όλοι το γνωρίζουν… Εάν πρέπει να σκεφτώ κάτι πάνω σε αυτό, θα εξαρτηθεί από τη Γουάντα. Αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Η Γουάντα είναι αυτή που μιλάει με τον σύλλογο (για μεταγραφικά θέματα)».

Italy Soccer Serie A

Πάντως, ο Ικάρντι δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από την Ίντερ, καθώς βλέπει παθογένειες των προηγούμενων ετών να έχουν λυθεί. «Υπάρχει μια σωστή νοοτροπία από τον καθένα. Είμαστε όλοι ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και σίγουροι γι’ αυτό που κάνουμε και οι οπαδοί πρέπει να βοηθήσουν σε αυτό», είπε ο Αργεντινός.

Όσο για τον βασικό στόχο των «νερατζούρι», αυτός σύμφωνα με τον Ικάρντι είναι «η έξοδος στο Champions League, από εκεί και έπειτα μπορούμε να κοιτάμε για μεγαλύτερα πράγματα». Πάντως, με τη φούρια που έχει ο αρχηγός της Ίντερ και ο συνεχής… βομβαρδισμός των αντίπαλων δικτύων, τίποτα δεν αποκλείεται.

Italy Soccer Serie A