Υπάρχει περίπτωση να έχεις εργοδότη τον Αμπράμοβιτς και να είσαι… δυσαρεστημένος; Μη βιαστείτε να απαντήσετε ή ρωτήστε πρώτα τους παίκτες της Τσέλσι.

Σύμφωνα με τη «Sun», δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές των μπλε που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους επειδή ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να ψαλιδίσει κατά πολύ τα μπόνους.

Σε συνάντηση που έγινε προ ημερών, οι παίκτες ενημερώθηκαν πως τα πριμ συμμετοχών και αποτελεσμάτων καταργούνται, ενώ θα πριμοδοτηθεί μόνο ενδεχόμενη κατάκτηση τίτλου, κι αυτή όμως με πολύ λιγότερα χρήματα σε σχέση με ό,τι συνέβαινε μέχρι τώρα.

«Οι παίκτες είναι έξαλλοι και υπάρχει αναβρασμός. Είναι πρωταθλητές και η επιβράβευσή τους είναι η μείωση μισθού. Δεν είναι τρόπος αυτός για να τους δώσεις κίνητρο», δήλωσε στην αγγλική εφημερίδα άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον λονδρέζικο σύλλογο και που φυσικά διατήρησε την ανωνυμία του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.