Ήταν οι δύο πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά, καθώς σκόραραν τα τέρματα με τα οποία έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους με 3-0. Μάρκο Λιβάγια και Τάσος Μπακασέτας, μέσω των δηλώσεών τους στην ΑΕΚTV, άφησαν σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι και στάθηκαν στην προσπάθεια της ομάδας να συγκεντρώσει χρήματα για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Ο Κροάτης επιθετικός ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο παρότι κερδίσαμε με 3-0. Στο πρώτο 30λεπτο ζοριστήκαμε. Πάρα πολύ σημαντικό να βοηθάμε τους συνάνθρωπους μας. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τα υπάρχοντα τους και πρέπει να γίνονται αυτά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό κάνουμε τρεις μήνες τώρα, παίζουμε για να είμαστε πρώτοι. Τώρα έχουμε ένα ματς για το Κύπελλο και μετά εκτός για το πρωτάθλημα. Σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε»

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε από την πλευρά του: «Γενικά στη ζωή μου δεν έχω βάλει πολλά γκολ με το κεφάλι. Είναι από τα αδύνατα σημεία μου, πιστεύω ότι το έχω βελτιώσει. Όταν δουλεύεις κάτι σου βγαίνει. Ακόμα δεν το έχω τελειοποιήσει, αλλά είμαι καλύτερα φέτος. Για μένα αυτά τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα από άλλα παιχνίδια, γιατί οι ομάδες έρχονται να αμυνθούν. Είναι δύσκολο να τις διασπάσεις. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε πριν στο ημίχρονο και μετά έγιναν πιο απλά τα πράγματα.

Το παιχνίδι, όμως, για μένα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου έκανε μια τέτοιου είδους κίνηση. Ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει σε πάρα πολλούς παράγοντες και αυτό έγινε. Είναι πολύ όμορφο ο αθλητισμός να βοηθάει μέσω τέτοιων ενεργειών που κανονίζουν οι ομάδες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάνω απ’ όλα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη και είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου αντεπεξήλθε στο 100%».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις: