Ένα από τα πιο σημαντικά αγωνιστικά θέματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την τρέχουσα σεζόν, είναι η έλλειψη γκολ από τους σέντερ φορ του. Με εξαίρεση τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που για μεγάλο διάστημα θεωρούταν τρίτος στην ιεραρχία των κεντρικών επιθετικών, οι Ούρος Τζούρτζεβιτς και Εμάνουελ Εμενίκε δεν έχουν «ματώσει» και πολύ τα αντίπαλα δίχτυα. Και πάλι, παρά τα τέσσερα γκολ του, ο Ιρανός δεν θεωρείται ο στράικερ που θα πάρει… τη φανέλα σπίτι του.

Ήδη, σαν φημολογία εδώ και κάποιο διάστημα «παίζει» το όνομα του Μπράουν Ιντέγε και η επιστροφή του στο Λιμάνι. Ο Νιγηριανός επιθετικός αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Κίνας με την Τιαντζίν Τέντα, αλλά δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του εκεί. Οπότε, μια επιστροφή στην Ελλάδα και δη στον Ολυμπιακό, θα ήταν για εκείνον ιδανικό σενάριο.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να συντρέχουν δύο προϋποθέσεις: να φύγει ο Εμενίκε και να πληρώσει ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ιντέγε. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», αυτό μόνο εύκολο δεν είναι και επειδή ο Νιγηριανός πληρώνεται στην Κίνα με 3.000.000 ευρώ τον χρόνο και διότι η νυν ομάδα του είχε δώσει 12 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τους «ερυθρόλευκους». Κάτι που σημαίνει ότι θα ήθελε ένα γενναίο ποσό για να του δώσει το «ΟΚ» να επιστρέψει στον Πειραιά.