Μόνο με ευχαρίστηση είδαν στο Λιμάνι τα δυσάρεστα για εκείνον χθεσινά νέα. Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στην Έβερτον, καθώς ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ τον έδιωξε από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, με την αιτιολογία ότι ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός έδειχνε αδιαφορία.

Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει φουντώσει η φημολογία, η οποία λέει πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζει νέα κίνηση για τον πρώην ποδοσφαιριστή του, του οποίου το όνομα είχε «παίξει» έντονα και το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, τότε τα δεδομένα επιστροφής του Μιραλάς στον Πειραιά ήταν διαφορετικά, καθώς ο αγγλικός σύλλογος απαιτούσε πολλά χρήματα (με πολλά μηδενικά), τα οποία δύσκολα μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, ακόμη και ο Ολυμπιακός.

Όμως, πλέον η τιμή πώλησης του 30χρονου άσου έχει υποχωρήσει και ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει… μπάλα διαφορετικά. Μάλιστα, το θέμα δεν έχει ανακινηθεί τόσο εντός ελληνικών συνόρων, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς ήδη να ψελλίζουν από χθες το όνομα του παίκτη, αλλά εκτός και δη στην Αγγλία. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά ΜΜΕ στο Νησί υπενθύμισαν ότι το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν τον πρώην παίκτη τους.

Μάλιστα, το «Sports Illustrated» είχε και την εξής αναφορά: «Με τον Ιανουάριο να πλησιάζει, πολλοί αναμένουν ότι ο Μιραλάς θα προσπαθήσει να πιέσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες τονίζουν μέσω πηγών τους, με αφορμή τη συγκεκριμένη φημολογία, αλλά και για τον Βασίλη Τοροσίδη, ότι «οι μεταγραφές είναι τον Ιανουάριο και τώρα είμαστε Αρχές Νοεμβρίου, αυτό τα λέει όλα…».