Σήμερα, πιθανότατα το πρωί, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σε ότι αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό. Σε καλό κλίμα οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, στις οποίες ωστόσο διαπιστώθηκε διαφορά περίπου 100.000 ευρώ, η οποία πρέπει να ξεπεραστεί για να κλείσει θετικά το «deal».

Την Τρίτη το απόγευμα, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να συζητήσουν την επίσημη πρόταση των “ερυθρόλευκων” για τον παίκτη. Αυτή φτάνει περίπου τις 200.000 ευρώ κα απέχει περίπου 100.000 ευρώ από την ρήτρα που έχει ο Κάρολ στο συμβόλαιο του και την οποία ζητά ως αντίτιμο ο ΟΦΗ για να τον παραχωρήσει.

Παρόλα αυτά, οι Κρητικοί θεωρείται πιθανό να ρίξουν τις απαιτήσεις τους στις 250.000 ευρώ, οπότε μια αντίστοιχη αύξηση της πρότασης του Ολυμπιακού κατά 50.000 ευρώ θεωρείται ότι μπορεί να αποτελέσει την «χρυσή τομή». Όπως και να έχει, ο κ. Ξημέρης θα μεταφέρει την υπάρχουσα πρόταση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, την Τετάρτη (25/1), και εκεί θα δοθεί και επισήμως απάντηση για το αν θα γίνει δεκτή.

Πάντως, πιθανότερο σενάριο αυτή την στιγμή (και παρά την διαφορά) είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του παίκτη σε επικοινωνία που είχε το www.sport-fm.gr μαζί του, οι επαφές είναι σε πολύ καλό δρόμο και επίσης τόνισε πως όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Τετάρτη.

Πηγή: sport-fm.gr