Ο Αντρέ Αλμέιδα Πίντο φαίνεται ότι ο «εκλεκτός» του Ζεσουάλδο Φερέιρα να καλύψει το κενό στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ύστερα από τον τραυματισμό του Μπουμσόνγκ και τη συμμετοχή του Σεντρίκ Καντέ στο Κόπα Άφρικα.

Ο 22χρονος στόπερ (ύψους 1,93 μ.) αγωνίζεται στην Ολιανένσε ως δανεικός από την Πόρτο και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε δώδεκα αγώνες, έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Όπως γράφει η SportDay, ο Πορτογάλος αμυντικός και οι «δράκοι» έχουν απαντήσει θετικά στην πρόταση που γίνει και απομένει να φύγει ο Πίντο από την Ολιανένσε και στη συνέχεια να ταξιδέψει για την Ελλάδα.

Πάντως, οι «πράσινοι» παρουσιάζονται έτοιμοι, αν τελικά δεν πάει κάτι καλά στην περίπτωση του νεαρού Πορτογάλου και η εναλλακτική λύση ακούει στο όνομα Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς. Ο Κροάτης στόπερ (1,90 μ.) αγωνίζεται στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και φέτος δεν έχει κάποια επίσημη συμμετοχή. Τελευταίος στη σχετική λίστα είναι ο Βιτόρ της Μπενφίκα.

Με άλλον αέρα στη Νέα Σμύρνη

Πιο «φρέσκος» και με αρκετές αλλαγές θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Πανιωνίου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (21:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και real time από το sport-fm.gr).

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλει η ομάδα του να πέσει θύμα έκπληξης και για αυτό τον λόγο σκέφτεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετούς βασικούς παίκτες, ώστε να μην χάσει τη συνοχή της.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Κατσουράνης και Σπυρόπουλος. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Βιτόλο και ένας εκ των Σιμάο ή Καραγκούνη, αριστερά θα είναι ο Κουίνσι και δεξιά ο Ζέκα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Λέτο και ο Κλέιτον.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, ταμπάκης, Ιωαννίδης, Τοτσέ, Μαρίνος, Φουρλάνος, Ρούντολφ. Εκτός έμειναν οι Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος και Κοτσόλης.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο για τους ξένους επενδυτές θα ψηφιστεί μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών! Συγκεκριμένα, αρμόδιος υπουργός Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι λόγω διάφορων τροποποιήσεων που πρέπει να γίνουν ο νόμος θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή στις αρχές Φλεβάρη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της SportDay. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει το συντομότερο δυνατό να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και είναι σίγουρος ότι θα μπουν τα 15 εκατ. Και για να είναι σίγουρος, κάτι ξέρει και επιβεβαιώνει επί της ουσίας τις φήμες της τελευταίας εβδομάδας, ότι το deal δεν χαλάει.

Πηγή: sport-fm.gr