Στο τραπέζι των συζητήσεων θα καθίσουν εντός των επόμενων ημερών οι διοικήσεις των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για το Κύπελλο Αγγλίας, στα τέλη του μήνα. Ακραίες αντιδράσεις μετά την υπόθεση του Λουίς Σουάρες φοβούνται οι δύο σύλλογοι που θα προετοιμάσουν το έδαφος για τη μάχη…

Η κληρωτίδα είχε και πάλι κέφια και έτσι, μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου, από τον οποίο προκρίθηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι», έβγαλε ντέρμπι στο «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Γιουνάιτεντ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το σενάριο που επαληθεύτηκε ήταν αυτό που φοβούνταν περισσότερο οι άνθρωποι των δύο ομάδων, ειδικά μετά από όσα συνέβησαν με την υπόθεση του Λουίς Σουάρες και τη ρατσιστική επίθεση στον Πατρίς Εβρά, για την οποία τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας. Το ενδεχόμενο να ακουστούν συνθήματα για την τραγωδία του Μονάχου και του Χίλσμπορο από τα δύο «στρατόπεδα» των οπαδών έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις διοικήσεις των συλλόγων, ενώ υπάρχει φόβος και για πιθανά ρατσιστικά συνθήματα κατά του Ουρουγουανού επιθετικού της Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποδέχτηκε την κρούση των «κόκκινων» για προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι εν όψει της μεγάλης μάχης που έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 28/29 Ιανουαρίου και σύντομα θα γίνει το «ραντεβού» ανάμεσα στις δύο ομάδες, προκειμένου να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο δεν θα υπάρξουν προκλήσεις.

Φυσικά, αρωγός σε όλη αυτή την επιχείρηση θα σταθεί και η αστυνομία, της οποίας η παρουσία μόνο… διακριτική δεν θα είναι στο «Άνφιλντ» εκείνη την ημέρα!

Πηγή: england365.gr