Ο πρώτο προκριματικός αγώνας για τον 3ο γύρο του Europa League με αντίπαλο την Καμπάλα πλησιάζει και αυτό κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τρέχουν για κάποια μεταγραφή, η οποία θα δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας. Οι «πράσινοι» και ιδίως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν την πολιτική να μην βιάζονται στις μεταγραφές, αλλά κάποια κενά υπάρχουν και έστω ένα από αυτά, πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Η προθεσμία για δήλωση κάποιου παίκτη εκπνέει το απόγευμα της Τετάρτης (26/07), με το «τριφύλλι» να ψάχνεται στις θέσεις του αριστερού μπακ (ως μπακ απ του Χουλτ), του εξτρέμ (πιθανότατα ενδεκαδάτος) και του επιθετικού (ως βασικός αντί του Μολίνς). Ευελπιστούν, μάλιστα, να έχουν πραγματοποιήσει μια από αυτές τις κινήσεις μέχρι αύριο.

Πιο «δυνατά» αυτήν τη στιγμή… παίζουν τα ονόματα των Βινσέντ Μπεσά της Καέν, του Φελίπε Φερέιρα. Μάλιστα, υπάρχει ακόμη ένας στόχος, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, όπως έχει συμβεί και σε άλλες πρόσφατες στον Παναθηναϊκό.

Όσο για το θέμα του τερματοφύλακα, όλα δείχνουν πως ο Λουκ Στιλ θα αποτελέσει παρελθόν και ο Σωκράτης Διούδης θα έρθει στη θέση του. Υπόθεση που δεν αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα… Με τον τερματοφύλακα να αποτελεί μια ξεχωριστή υπόθεση, όσον αφορά τον σχεδιασμό.