Πολλά είναι τα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και καλείται να αναλύσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από την τελευταία φορά που μίλησε δημόσιο ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όμως έχουν συμβεί τόσα πολλά και οι οπαδοί περιμένουν να ενημερωθούν από τον καθ’ ύλην αρμόδιο της ομάδας.

Ο «Ζαγόρ» αναμένεται να παρουσιαστεί μόνος του στη συνέντευξη Τύπου και θα κληθεί να απαντήσει σε δεκάδες ερωτήσεις, αφού είναι αρκετά τα θέματα που έχουν «τρέξει» τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα

1) Το αγωνιστικό κομμάτι
2) Τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ
3) Το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος άφησε για ακόμη μία φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει δεχθεί από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.
4) Οι αποχωρήσεις-αποδεσμεύσεις κάποιων ποδοσφαιριστών για να ελαφρυνθεί το μπάτζετ του συλλόγου. Όλα δείχνουν ότι ο Ντιέγκο Αρίας και ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο θα αποχωρήσουν σύντομα από τον ΠΑΟΚ.
5) Τους στόχους της ομάδας το επόμενο διάστημα
6) Για τα όσα δήλωσε ο Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, συνεργάτης της ρωσικής ομοσπονδίας σε θέματα στημένων αγώνων, για την «καθαρότητα» του ΠΑΟΚ-Ρούμπιν Καζάν.
και 7) αν υπάρχει κάποιο πλάνο για το μέλλον.

Πηγή: sportfm.gr