Ο Νάτσο Σκόκο αποτελεί διακαή πόθο για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της και για τον λόγο αυτό όλο το «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον κινείται στους ρυθμούς του. Όμως, φαίνεται ότι η Ένωση δεν θα… παίξει μόνη της μπάλα σε αυτήν την περίπτωση, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από κυπριακούς συλλόγους και πιο συγκεκριμένα από τον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι είδε το φως της δημοσιότητας και πρόταση των πρωταθλητών Κύπρου προς τον Αργεντινό, ύψους 600 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός. Ωστόσο, από τη Μεγαλόνησο αναφέρουν ότι όλα αυτά περί ενδιαφέροντος ΑΠΟΕΛ για Σκόκο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για… πελλάρες (τρέλες, σε ελεύθερη μετάφραση).

Τα κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις του Αργεντινού είναι αρκετά υψηλές και για τον λόγο αυτό «καίγεται» η περίπτωσή του. Τα 600 χιλ. ευρώ, πάντως, δεν αποτελούν απαγορευτικό ποσό για τον ΑΠΟΕΛ. Κάποιοι, λίγο πιο καχύποπτοι, τονίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση στις πληροφορίες των ρεπόρτερ από Ελλάδα και Κύπρο και ότι ίσως όλη αυτή η ιστορία προέρχεται από «παιχνίδια» μάνατζερ, προκειμένου να ανέβει η τιμή του ποδοσφαιριστή, την ώρα που η Νιούελς δείχνει ανήμπορη να κρατήσει τον 32χρονο φορ, εξαιτίας των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.