Το πιο «καυτό» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι στην αρχή του φετινού καλοκαιριού είναι ο Άλβαρο Μοράτα. Μπορεί οι υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης γι’ αυτήν τη σεζόν να μην έχουν ολοκληρωθεί, με τον τελικό του Champions League να κυριαρχεί στην επικαιρότητά της, αλλά ο Ισπανός επιθετικός ήδη έχει πάρει πάνω του πολλά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όχι άδικα, καθώς για εκείνον ενδιαφέρονται μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και όχι μόνο, αλλά μάλλον η Μίλαν προλαβαίνει τόσο τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και τους κινέζικους συλλόγους, που θέλουν να του προσφέρουν πολλά λεφτά. Όχι ότι οι «ροσονέρι» θα του δώσουν λιγότερα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Gazzetta dello Sport, ο Μοράτα είπε το «ναι» στη Μίλαν για συμβόλαιο 7,5 εκατ. ευρώ τη σεζόν.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, για τη μεταγραφή του θα ξοδευτούν τα περισσότερα από τα 60 εκατ. ευρώ που θα έχει ως μπάτζετ η ομάδα της Λομβαρδίας αυτήν τη μεταγραφική περίοδο.

Από την άλλη, όπως τονίζει η ισπανική εφημερίδα AS, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν όχι μόνο κάνει προσπάθεια να μείνει ο Μοράτα στους «μερέχνες», αλλά διαμηνύει ότι τα έχει καταφέρει να πείσει τον 24χρονο επιθετικό.