Από τις 12 Μαρτίου και το εντυπωσιακό 7-1 επί της Αταλάντα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» έχει να νικήσει η Ίντερ, κάτι που σημαίνει ότι από τότε τρέχει ένα σερί οκτώ αγώνων χωρίς τρίποντο. Έτσι ισοφάρισε ένα αρνητικό ρεκόρ, με την προηγούμενη αντίστοιχη αρνητική επίδοση να καταγράφεται τη σεζόν 1981-82, 35 χρόνια πίσω δηλαδή. Μάλιστα, η πρώτη φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν πριν από 69 χρόνια, την αγωνιστική περίοδο 1947-48.

Ο Στέφανο Βέκι ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση των «νερατζούρι» μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση, αλλά ούτε εκείνος κατάφερε να φέρει την… άνοιξη στην ομάδα του Μιλάνου. Στην οποία όλοι πλέον περιμένουν τον επόμενο προπονητή. Αυτός στον οποίον στηρίζουν πολλά για την αναγέννησή της Ίντερ οι οπαδοί της και οι άνθρωποι που κρατούν στα χέρια τους την τύχη της, είναι ο Αντόνιο Κόντε.

Ωστόσο, ο νυν προπονητής της Τσέλσι βρίσκεται στην Τσέλσι με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, δείχνει χαρούμενος στο Λονδίνο και για να δελεαστεί θα πρέπει να γίνει μια υπέρβαση σε όλους τους τομείς. Που με τα χάλια που έχουν οι «νερατζούρι», κάτι τέτοιο δεν δείχνει εύκολο.