Δεν είναι μόνο ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής που αντιμετωπίζει τεράστια θέματα και κινδυνεύει με μαρασμό, είναι και το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς όπως ανακοινώθηκε, εάν δεν βρεθεί κάποιος να το «τρέξει», τότε θα βάλει «λουκέτο».

Το βόλεϊ είναι το πιο πετυχημένο τμήμα του «γηραιού», έχοντας όχι μόνο επιτυχίες εντός Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη. Ωστόσο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μοιάζουν… βουνό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής:

«Πραγματοποιήθηκε χθες Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του Συλλόγου και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση έως την Δευτέρα 15/05/17 όσον αφορά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη του Τμήματος Βόλεϊ.

Να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι απ’ όλους τους Επενδυτές- Λεφτάδες που παρουσίαζαν κάποιοι μέσω Facebook ότι θα ερχόταν και θα έπαιρναν την ομάδα Δεν εμφανίστηκε ουδείς.

Για τελευταία φορά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου σε όποιους ενδιαφέρονται πραγματικά να παρουσιάστουν.

Την Τρίτη 16/05/17 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την Εκλογή Καινούργιου Διοικητικού συμβουλίου.

Εάν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν προκύψει Διοικητικό Συμβούλιο το κλείσιμο του τμήματος φαντάζει προ των πυλών».

 

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.