«Άναψαν» χθες τα σενάρια, τα οποία δε έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέρχιο Αραούχο. Δημοσίευμα που ήρθε λίγες ώρες πριν το σημερινό ντέρμπι και το οποίο βάζει «φωτιά» για ακόμη έναν λόγο στο ματς.

Άλλωστε, για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ «κιτρινόμαυρων» και «ερυθρόλευκων» έχει εδώ και αρκετές ημέρες ανέβει το… θερμόμετρο, με την τιμωρία του Σεμπά για την τρικλοποδιά στον Αραούχο να αποτελεί το προτελευταίο επεισόδιο. Το τελευταίο ήρθε χθες το βράδυ από την Ισπανία, με πηγές από την ιβηρική χώρα να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες και ορισμένες ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται έντονα για τον Αργεντινό επιθετικό για φέτος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, το Radio Marca μετέδωσε την πληροφορία πως οι Πειραιώτες και τουλάχιστον δύο «πολύ καλές» (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται) ισπανικές ομάδες έχουν τον 25χρονο επιθετικό στο στόχαστρό τους.

Ο Ολυμπιακός είχε καταπιαστεί με τον Σέρχιο Αραούχο και το 2014 και το 2015, αλλά με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ σίγουρα κάνει πολλούς από τους οπαδούς του να τον θέλουν στην ομάδα τους. Αντίθετα, στην ΑΕΚ κάνουν λόγο για… πονηρό timing αυτού του δημοσιεύματος, καθώς ο στόχος είναι η απόλυτη προσήλωση στον σημερινό επαναληπτικό ημιτελικό, με την «Ένωση» να θέλει να υπερασπιστεί τη νίκη της με 2-1 στο Καραϊσκάκη.

Αυτή τη σεζόν, συνολικά σε Ισπανία και Ελλάδα, ο  Αραούχο έχει 25 αγώνες με 10 γκολ και 6 ασίστ.