Παράκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δείξουν κόσμια συμπεριφορά στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, απηύθυνε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως αυτό είναι το σημαντικότερο όλων ενώ πρόσθεσε πως ο αγώνας με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Κάθε φορά είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, το ίδιο και φέτος. Για μία ακόμη φορά θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους τους Παναθηναϊκού να ηρεμήσουν τους εαυτούς τους και να έρθουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα και να γίνει ένας αγώνας σε μια καθαρά αθλητική ατμόσφαιρα χωρίς προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι αυτό!», είπε αρχικά ο «Ζοτς» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ξέρουμε ότι προερχόμαστε από ήττα στην Ευρωλίγκα, αλλά ο αγώνας με την Μπάμπεργκ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση, ένας τελείως διαφορετικός αγώνας».

Στο ίσιο μήκος κύματος και το σχόλιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος συνέστησε προσοχή στους «πράσινους» φιλάθλους:

«Οι αγώνες αυτοί είναι εκπληκτικοί. Ειδικά όταν παίζεις στο δικό σου γήπεδο με τον δικό σου κόσμο να σε στηρίζει. Θα είναι δίπλα μας και αυτή τη φορά, είμαι σίγουρος, αλλά θα πρέπει να είναι και προσεκτικοί. Ας αφήσουν εμάς να παλέψουμε και να τους κάνουμε περήφανους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν επεισόδια και να στερηθούμε και πάλι την παρουσία τους. Θα προετοιμαστούμε και αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Δεν θέλουμε να τους δώσουμε ούτε ένα εύκολο καλάθι».

Πηγή: sport-fm