Στα τραγικά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στο τρίτο δεκάλεπτο απέδωσε την ήττα από την Μπάμπεργκ, ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως εκείνο ήταν το σημείο που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφαση του «Ζοτς» για την μη χρησιμοποίηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε περισσότερες κατοχές και περισσότερες επιθέσεις αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε τραγικά λάθη. Είχαμε φάουλ να δώσουμε έτσι ώστε να σταματήσουμε τον ρυθμό του αντιπάλου και δεχθήκαμε 7 πόντους σε εκείνο το διάστημα. Ήταν το momentum της αναμέτρησης. Γνωρίζαμε πως η Μπάμπεργκ δεν κάνει πολλά λάθη και γενικά ήταν εύστοχοι. Πιστεύω πως αυτά το κομμάτια ήταν εκείνα που έδωσαν τη νίκη στους Γερμανούς.

Ήρθαμε στην Γερμανία γνωρίζοντας πως το ματς ήταν δύσκολο. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που θα το τελειώναμε εύκολα. Δεν διατηρήσαμε το προβάδισμα μας και για αυτό χάσαμε. Η συνέχεια για εμάς είναι πολύ δύσκολη γιατί πρέπει τώρα οι παίκτες να ανεβάσουν την ψυχολογία τους, τόσο για το πρωτάθλημα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όσο και για την Ευρωλίγκα».

Αναφορικά με την αγωνιστική απόδοση του Μπατίστ και την μη χρησιμοποίηση του Γιασικεβίτσιους, είπε: «Ο Μπατίστ δεν ήταν 100% έτοιμος και για αυτό τον λόγο ίσως να μην έπαιξε καλά. Η μη χρησιμοποίηση του Γιασικεβίτσιους ήταν απόφαση του Ομπράντοβιτς και δεν μπορώ να σχολιάσω.

Πηγή: sport-fm.gr