Την πολύ καλή δουλεία που έχει κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό εξήρε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ο σκόρερ της τελευταίας νίκης των «πράσινων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν στο 85’ της αναμέτρησης και δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε κάποια φάση. Σε εκείνο το σημείο κάναμε άμυνα και ήταν μόνο ο Σαλπιγγίδης μπροστά. Σε μια κόντρα έφυγε μπροστά και έτρεξα και εγώ. Ήμουν σίγουρος πως θα πάρει την μπάλα από τον Ανατολάκη και ακολούθησα. Μου την έδωσε, πλάσαρα και πήραμε τη νίκη. Δεν ήταν και τόσο εύκολο, αλλά σημασία έχει πως μπήκε», τόνισε για εκείνη τη νίκη του Παναθηναϊκού στο φαληρικό γήπεδο.

Ερωτηθείς για το προσεχές ντέρμπι, τόνισε: «Προγνωστικά δεν υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και δείχνει πως έχει βρει ένα καλό τρόπο παιχνιδιού που του βγαίνει και πιστεύω πως θα δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό. Ο κ Φερέιρα έχει αλλάξει πολύ δραματικά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και αυτό βγήκε στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Μέχρι το καλοκαίρι το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι και θα προσπαθήσω, να έχω υγεία, και να τελειώσω εδώ την καριέρα μου».

Τέλος έκανε και μια ευχή για το παιχνίδι: «Στο παρελθόν έγιναν άσχημα πράγματα. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι στα αγωνιστικά και σε τίποτα άλλο».

Πηγή: sport-fm.gr