Έτοιμη να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ είναι η ομάδα του Ολυμπιακού, αν δεν τηρηθούν στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό τα μέτρα ασφαλείας που συμφωνήθηκαν. Αυτή ήταν η προειδοποίηση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστου Σταυρόπουλου, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την αστυνομία.

«Πέρυσι είχαμε συμφωνήσει σε κάποια πράγματα, αλλά δεν τηρήθηκαν. Φέτος, αν γίνει πάλι το ίδιο, ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Απλά…», δήλωσε ο κ. Σταυρόπουλος στην κάμερα του «Τήλε Άστυ» μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης.

Υπενθυμίζεται πως στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της περασμένης περιόδου οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν παίκτες του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα τους με τέσσερις αγωνιστικές (που έγιναν τρεις μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το ΑΣΕΑΔ την Παρασκευή).

Σε ό,τι αφορά στα μέτρα που αποφασίστηκε να ληφθούν, δεν θα υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα τοποθετηθεί ξανά το γνωστό… πλέγμα περιμετρικά πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θα οδηγηθούν από τη φυσούνα στο παρκέ, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα για την ομαλή μετάβαση και αποχώρηση του πούλμαν της αποστολής προς και από το ΟΑΚΑ.

Πηγή: sportfm.gr