Κάθε άλλο παρά αφ’ υψηλού αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία για την πέμπτη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και ο Κώστας Καϊμακόγλου σημείωσαν τους κινδύνους που κρύβει ο αγώνας αν οι «πράσινοι» δεν αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

«Η Μπάμπεργκ διαθέτει καλή ομάδα, με πολύ επικίνδυνους περιφερειακούς. Ασκούν πίεση σε όλο το γήπεδο και παίζουν άμυνα ζώνης. Είναι σαφές πως ο προπονητής τους έχει κάνει εξαιρετική δουλειά», δήλωσε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε: «Ξέρουμε, επίσης, πως θα συναντήσουμε μία “καυτή” ατμόσφαιρα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για μας. Αυτό είναι σίγουρο. Θα παίξουμε χωρίς τον Τσαρτσαρή, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Έχουμε δουλέψει καλά τις τελευταίες ημέρες και μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν».

Από την πλευρά του ο Κώστας Καϊμακόγλου, κορυφαίος της ομάδας του στην ήττα της περασμένης εβδομάδας, ανέφερε: «Για μας είναι το δεύτερο συνεχές ματς της Ευρωλίγκας εξαιτίας του ρεπό που είχαμε στην Α1. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να πάρουμε τη νίκη στη Γερμανία. Η Μπάμπεργκ είναι μια ομάδα που ξέρει να παλεύει για τη νίκη, ειδικά στην έδρα της».

«Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάποιες φορές είναι σαν να παθαίνουμε μικρά blackout στη διάρκεια των αγώνων και στα διαστήματα αυτά δεν αποδίδουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Θα πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Θα πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», συμπλήρωσε ο Καϊμακόγλου.

Πηγή: sport-fm.gr