Είναι φυσιολογικό να έχει… τρομάξει το μάτι του Ερνέστο Βαλβέρδε με τις εθνικές ομάδες των παικτών του Ολυμπιακού, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοί επιστρέφουν τραυματίες…
Και πέρσι είχε συμβεί κάτι ανάλογο με τον Βασίλη Τοροσίδη, κυρίως και τη τρανταχτή περίπτωση με το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αλλά φέτος έχει… παραγίνει το κακό!

Άλλες φορές πιο σοβαροί, άλλες φορές λιγότερο σοβαροί οι τραυματισμοί, αλλά ο Βαλβέρδε θα πρέπει να έχει… φοβηθεί τις εθνικές. Το sday.gr παραθέτει το… ξόρκι.

Βασίλης Τοροσίδης

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ο παίκτης που τραυματίζεται πιο συχνά από όλους τους άλλους τους διεθνείς του Ολυμπιακού, στην Εθνική Ελλάδας. Πιο πρόσφατα, τον Οκτώβρη στο ματς με την Κροατία, όταν έχασε τα κρίσιμα παιχνίδια του Ολυμπιακού με ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στη Γερμανία ήταν στη 18αδα, αλλά δεν αγωνίστηκε λεπτό, προφανώς, για να προφυλαχθεί.

Στην Ευρώπη δε φάνηκε η απουσία του, καθώς η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 3-1 στο «Καραϊσκάκη» αλλά αν έπαιζε με την Ένωση, ίσως οι «ερυθρόλευκοι» να είχαν καταφέρει να πάρουν τη νίκη και αυτή τη στιγμή να ήταν στην πρώτη θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Λιούμπομιρ Φέισα

Στις 7 Οκτωβρίου, ο Λιούμπομιρ Φέισα τραυματίστηκε στον αγώνα της εθνικής Σερβίας με την Ιταλία στο Βελιγράδι. Έπαθε θλάση και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, χάνοντας τα κρίσιμα παιχνίδια με ΑΕΚ, Πανιώνιο και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Επέστρεψε, αλλά είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και από την αρχή της σεζόν δε λέει να «αγιάσει», καθώς αντιμετωπίζει άλλες φορές μικρά, άλλες φορές μεγαλύτερα προβλήματα τραυματισμών.

Κέβιν Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς κλήθηκε ξανά στην εθνική Βελγίου μετά από αρκετό καιρό, αλλά δεν του έφερε και πολύ γούρι αυτό. Δέχθηκε κλοτσιά λίγο κάτω από το αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του προ ολίγων ημερών αγώνα με τη Ρουμανία και αντικαταστάθηκε, αλλά δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ράφικ Τζεμπούρ

Τον Αύγουστο, ο Ράφικ Τζεμπούρ είχε επιστρέψει τραυματίας από την εθνική ομάδα της πατρίδας του, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι κάτι σοβαρό.

Μπάλας Μέγκιερι

Ο Μπάλας Μέγκιερι είχε τραυματιστεί τον Ιούνιο με την εθνική Ελπίδων της Ουγγαρίας, αλλά τότε δεν υπολογιζόταν βασικός και δεν το… πήρε είδηση και κανείς.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση λέει το ρητό, αλλά κανείς δεν ξέρει ποια άδικη «κατάρα» έχει βρει τον Βαλβέρδε με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του.

Πηγή: sday.gr