Στο διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. «Θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα ματς και θα ανέβουμε βαθμολογικά, γιατί η θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα δεν μας αρμόζει», το σχόλιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιάδη στον «Sport 103FM» της Θεσσαλονίκης

Για το τι θα έλεγε στον κόσμο για την τωρινή κατάσταση της ομάδας

«Αυτή την περίοδο η ομάδα στο πρωτάθλημα δεν πάει καλά. Πιστεύω όμως ότι θα στρώσει, θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα ματς και θα ανέβουμε βαθμολογικά, γιατί η θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα δεν μας αρμόζει».

Για το διπλό πρόσωπο του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη

«Ίσως φταίει η συγκέντρωση. Στα ευρωπαϊκά ματς φαίνεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Επιπλέον, στην Ελλάδα μας παίζουν πιο κλειστά. Προσπαθούμε καθημερινά να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό, δεν μας βγαίνουν όμως τα πάντα σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν ο ενθουσιασμός από την πολύ πετυχημένη αρχή, μετατράπηκε σε απογοήτευση μετά από κάποιες ήττες και αυτό επηρέασε την ομάδα

«Δεν θα το έλεγα. Με την ΑΕΚ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όμως με ένα ματς δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, το ξέρουμε. Κάθε χρόνο και ο πήχης ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά. Μας ήρθαν ατυχή αποτελέσματα, πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα αν θέλουμε κάτι καλό.

Δεν υπάρχει ψυχολογικό θέμα. Όταν η ομάδα κερδίζει, σαφώς και μετά παίζει με άλλο αέρα, τώρα όμως κανείς δεν θα μας δώσει ψυχολογία. Δεν την πουλάνε στα στα περίπτερα, πρέπει να τη βρούμε μόνοι μας. Κερδίσαμε στην Ιρλανδία και ελπίζαμε ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο στην Τρίπολη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και χάσαμε το ματς».

Για το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα

«Ξέρουμε όλα τα παιδιά ότι χάσαμε έδαφος. Είναι αρχή ακόμη, πιστεύουμε ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν κοιλιά. Η ομάδα θα βρει τα πατήματα της, θα γίνουμε καλύτεροι και θα φθάσουμε στις πρώτες θέσεις. Πιστεύω στην ομάδα, ζω με τα παιδιά καθημερινά, ξέρω ότι έχουμε δυνατότητες. Μας λείπουν ένα, δύο καλά αποτελέσματα στην Ελλάδα για να πάρουμε μπρος».

Για την δική του προσαρμογή στην ομάδα

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Αν και πίστευα ότι είμαι έτοιμος, δεν ήμουν. Όσο περνά ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος. Το παιχνίδια που θεωρώ ότι έπαιξε καλύτερα μέχρι τώρα ήταν με την Σάμροκ και, πριν από αυτό, με την Ρούμπιν».

Για το αν χρειάζεται λίγη μεγαλύτερη θρασύτητα στο παιχνίδι του

«Με τον καιρό θα κάνω περισσότερες ενέργειες. Μέχρι να προσαρμοστώ θέλω να παίζω στα σίγουρα, να μην κάνω λάθη και δίνω δικαιώματα. Ξέρω ότι πρέπει να παίξω και ένας με έναν, αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξω».

Για την Εθνική ομάδα

«Πιστεύω ότι με τον καιρό θα κληθώ και πάλι στην Εθνική ομάδα. Είναι λογικό να μην καλείσαι ότι δεν παίζεις σταθερά στην ομάδα σου».

Για το αν υπάρχει κούραση

«Δίνουμε δύο και τρία ματς την εβδομάδα, ο οργανισμός καταπονείται, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Είμαστε επαγγελματίες και σε δύο, τρία ματς να παίζουμε πρέπει να αντεπεξέλθουμε».

Πηγή: sportfm.gr