Αισιόδοξος για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού απέναντι στη Ντόρτμουντ εμφανίστηκε ο Γιάννης Τοπαλίδης, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Αν πιάσει την απόδοση που μπορεί, έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας», το σχόλιο του πρώην συνεργάτη του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τοπαλίδη στη «SportDay»

Για τη στρατηγική που χρειάζεται να ακολουθήσει ο Ολυμπιακό

«Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ανοιχτεί. Πρέπει να παίξει κλειστά πίσω και να προσπαθήσει να σκοράρει με αντεπιθέσεις, αξιοποιώντας τους Τζεμπούρ και Μιραλάς στο ανοιχτό γήπεδο. Το αδύναμο σημείο της Ντόρτμουντ είναι η άμυνά της κι εκεί θα πρέπει να προσπαθήσει να “χτυπήσει” ο Ολυμπιακός».

Για τους επικινδύνους παίκτες της Ντόρτμουντ, όπως οι Λεβαντόφσκι, Γκέτσε, Καγκάβα κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο ο Γκρόσκροϊτς και ο Μπάριος

«Οσοι από αυτούς ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό. Αποτελούν τη δύναμη πυρός της Ντόρτμουντ».

Για τις πιθανότητες νίκες των Πειραιωτών

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός αν πιάσει την απόδοση που μπορεί, έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Η πίεση που θα δεχθεί θα είναι ασφυκτική, αλλά αν παίξει κλειστά και “μπλοκάρει” τους διαδρόμους, τότε πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Πηγή: sport-fm.gr