Μπορεί ο Φερνάντο Τόρες να παρέμεινε στη Λίβερπουλ, αλλά όπως δηλώνει ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας, Νταβίντ Βίγια, εάν και φέτος στο Άνφιλντ δεν πάει κάποιος τίτλος, τότε ο «El Nino» το επόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

«Η αλήθεια είναι πως μου προκαλεί έκπληξη η απόφασή του να μείνει στη Λίβερπουλ. Όταν μιλήσαμε σχετικά, κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μου άφησε την εντύπωση πως θα πάει στην Τσέλσι», δήλωσε στην Daily Star ο 29χρονος επιθετικός.

Στην συνέχεια ο Βίγια ανέφερε τον λόγο που ο Τόρες παρέμεινε στη Λίβερπουλ: «Νομίζω πως η Τσέλσι δεν έδωσε τα χρήματα που απαιτούσε η Λίβερπουλ γιατί εάν είχαν κάνει την κατάλληλη προσφορά οι Λονδρέζοι τότε είμαι σίγουρος πως ο “Νάντο” θα φορούσε άλλο χρώμα φανέλας».

Αν δεν αλλάξει κάτι στους «reds» την νέα σεζόν τότε ο Βίγια θεωρεί πως δεν υπάρχει μέλλον για τον Τόρες στο λιμάνι: « Αυτή την χρονιά είναι η τελευταία ευκαιρία της Λίβερπουλ να τον κρατήσει, πρέπει να αποδείξουν πως είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν σε όλα τα επίπεδα αλλιώς θα τον χάσουν. Αν η Λίβερπουλ δεν κατακτήσει κάποιο τίτλο τότε είμαι σίγουρος πως από του χρόνου θα παίζει στην Τσέλσι», κατέληξε ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πηγή: gazzetta.gr