Συνάντηση με τον Τραϊανό Δέλλα (και με ενήμερο τον Νίκο Λυμπερόπουλο) είχε ο Σταύρος Αδαμίδης, στην οποία δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα συνέβησαν στον «αέρα» εκπομπής της Nova. Από την ΠΑΕ άφησαν να διαρρεύσει πως το θέμα θεωρείται λήξαν και πως οι δύο πλευρές συνεχίζουν δίχως προβλήματα τη συνεργασία τους.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε δηλώσει πως είχε πάρει τη… συγκατάθεση των Δέλλα και Λυμπερόπουλου για την απομάκρυνση του Ράφικ Τζεμπούρ, κάτι που διέψευσαν οι δύο αρχηγοί της ομάδας με τηλεφωνική τους παρέμβαση αναγκάζοντας τον κ. Αδαμίδη να ανασκευάσει και να κάνει λόγο για λανθασμένη διατύπωση. Πάντως και παρά τη σημερινή συνάντηση υπάρχουν εύκολες απορίες για το αν πρόκειται για επίλυση του ζητήματος ή… κουκούλωμα.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος και ο πολύπειρος αμυντικός στο ραντεβού τους συμφώνησαν πως αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το να ασχοληθεί με έναν πρώην ποδοσφαιριστή της και τον τρόπο που αποχώρησε. Άλλωστε τα χρέη συσσωρεύονται και οι μέτοχοι, τωρινοί και παλαιότεροι, δεν δείχνουν καμία διάθεση να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Πηγή: sportfm.gr