Αθωωτικές ήταν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για τους Εθνικό Αστέρα, Πιερικό, Αναγέννηση Επανομής, Δόξα Κρανούλας, Αετό Σκύδρας και Εθνικό Φιλιππιάδας όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση.

Εκτός των ομάδων η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε αθώα και όσα πρόσωπα εμπλέκονταν στην υπόθεση καθώς για τις περισσότερες περιπτώσεις δεν προέκυψαν στοιχεία που θα αποδεικνύουν την ανάμειξή τους μετά από την Πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Ένωσης

Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη ως προς τις ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ και ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ λόγω τυπικού και ουσιαστικού δεδικασμένου.
Απαλλάσσει τους Β. ΑΔΑΜΑΚΗ, Α. ΜΑΝΙΚΑ, Ι. ΝΤΟΥΜΟ και Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ διότι δεν προέκυψε ανάμειξή τους (πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ)

Απαλλάσσει τους Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, Π.ΔΗΜΟΥ, Ι. ΤΣΙΓΙΑΝΝΗ και ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ)

Απαλλάσσει τους Μ. ΚΑΣΣΗ, Α. ΖΩΗ, Α. ΜΠΑΛΑΣΑ, Α. ΒΟΣΝΙΑΔΗ, ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ και ΤΑΠ ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ)

Απαλλάσσει τους Α. ΛΙΟΝΤΟΥ, ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ, Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ και ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ)

Πηγή: sportfm.gr