Τα βρήκε με τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ο Χάρι Ρέντναπ στην Τότεναμ μιας και τα παράπονα που φερόταν να έχει κάνει ο Ολλανδός μέσος για τη θέση που αγωνίζεται αποδείχτηκαν ότι ήταν επινοήσεις του Τύπου.

Ο 28χρονος αστέρας των «σπιρουνιών» μετά την έλευση του Σκοτ Πάρκερ έχει μετατεθεί στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, με τα αποτελέσματα της ομάδας να κρίνονται ιδιαίτερα θετικά.

Κάποιες δηλώσεις του όμως που έλεγε μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει να ξαναγωνιστεί σε εκείνη τη θέση, προκάλεσαν προβληματισμό στον Άγγλο τεχνικό που τόνισε δημόσια ότι θα πρέπει τότε ένας εκ των Πάρκερ και Φαν ντερ Φάαρτ να μένει στον πάγκο. Τελικά ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε στον προπονητή του ότι δεν είπε και δεν ισχύουν τίποτα από όσα του καταλογίστηκαν με τον Ρέντναπ να τονίζει χαρούμενος:

«Ο Ράφα ήρθε και μου είπε ότι όλα αυτά που γράφτηκαν είναι σκουπίδια και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι σπουδαίος ο Ράφα και δεν έχω κανέναν πρόβλημα μαζί του. Είναι έξυπνος άνθρωπος με καλούς τρόπους και ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Έπαιξε και πέρυσι κάποιες φορές στα πλάγια και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα έτσι. Έκανε τρομερή δουλειά σε αυτή τη θέση».

Πηγή: sport-fm.gr