Το ενδεχόμενο να τοποθετήσει τον Ζαν Μακούν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Ορμπάιθ εξετάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θα ήθελε να χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη θέση τον Λιούμπομιρ Φέισα, όμως την Παρασκευή τραυματίστηκε σε παιχνίδι της εθνικής Σερβίας και άλλαξε τα πλάνα του 47χρονου προπονητή.

Ο διεθνής χαφ θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να προλάβει τον αγώνα με την «Ένωση», αλλά το γεγονός πως το μεσημέρι του Σαββάτου θα βρίσκεται στο «Red Store» δείχνει πως δεν υπολογίζεται για αυτό το ματς. Αν τελικά ο Φέισα δεν καταφέρει να παίξει κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», τότε φανέλα βασικού θα πάρει ο Μακούν.

Ο Καμερουνέζος χαφ έχει ανεβάσει ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως βασικός για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ. Σε αυτή την περίπτωση ο Φουστέρ και ο Μιραλάς θα αγωνιστούν στα άκρα και ο Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Εν τω μεταξύ, βασικός θα παίξει και ο Μοντεστό λόγω του τραυματισμού του Τοροσίδη την προηγούμενη Παρασκευή. Ο Βαλβέρδε περιμένει τις επιστροφές του Μέλμπεργκ και του Πάντελιτς (που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους για τα προκριματικά του Euro 2012) για να ετοιμάσει τα πλάνα του για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Το ποσό των 75.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ο Φραν Γέστε για την επέμβαση που έκανε στο Μπιλμπάο, χωρίς πρώτα να ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός μέσος έχει ξεκινήσει αποθεραπεία και όταν επιστρέψει καλείται να αποδείξει πως ήταν μια κακή παρένθεση η κίνησή του.

Αύριο οι Μιραλάς, Μοντέστο και Φετφατζίδης θα επισκεφτούν το κατάστημα της Vodafone στο Πασαλιμάνι και αναμένεται να κάνουν δηλώσεις για τους αγώνες με την ΑΕΚ και τη Ντόρτμουντ.

Πηγή: sport-fm.gr