Υπομονετικός και έτοιμος να αρπάξει την οποιαδήποτε ευκαιρία του παρουσιαστεί αν κληθεί στην Εθνική Κροατίας είναι ο Ντάριο Κρέσιτς, του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως έχει την ποιότητα να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο, ενώ για την επικείμενη αναμέτρηση της εθνικής του με την Ελλάδα σχολίασε πως αν έρθει η νίκη θα είναι το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Μέσα της χώρας του:

«Η ατμόσφαιρα φτιάχνεται σιγά-σιγά, μέσα από αυτή την συνάντηση μπορούμε να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Έλληνες είναι αισιόδοξοι, καθώς παίζουν στο σπίτι τους και είναι βέβαιοι ότι θα κερδίσουν τους τρεις βαθμούς. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι Έλληνες δεν σκέφτονται καθόλου την αποτυχία», σχολίασε για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κροατία.

Όσον αφορά στο αν περιμένει να κληθεί στην Εθνική του ομάδα, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ποιότητα που έχω. Ξέρω ότι ο λόγος που δεν έχω κληθεί είναι πως άργησαν να με γνωρίσουν. Πάντως, θα περιμένω την ευκαιρία μου».

Για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, τα τελευταία δύο με τρία χρόνια πρωταγωνιστεί και οι φιλοδοξίες ολοένα και αυξάνονται. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι ένα κλαμπ που βρίσκεται μόνιμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε ανεβάσει τον πήχη, πλέον μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα.

Η ατμόσφαιρα είναι καλή, αλλά όταν χάνουμε υπάρχει δυσαρέσκεια, όπως άλλωστε συμβαίνει και οπουδήποτε αλλού. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα, πρώτα είχαμε το ντέρμπι της ΑΕΚ, το οποίο κερδίσαμε 3-0, μετά παίξαμε στην έδρα της Ρουμπίν Καζάν και ακολούθησε η ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε ένα μικρό πλεονέκτημα διότι στην Ευρώπη έπαιξε μια μέρα νωρίτερα από εμάς», τόνισε.

Πηγή: sportfm.gr