Κάλεσμα στους Έλληνες φιλάθλους να γεμίσουν την Παρασκευή το Καραϊσκάκη και να «σπρώξουν» τους διεθνείς μας με την φωνή τους στη νίκη κόντρα στην Κροατία, απηύθυνε ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νίκος Φλέκας, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM. «Σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι το γκολ θα το βάλει… ο κόσμος», τόνισε.

Ο Νίκος Φλέκας αρχικά τόνισε: «Περιμένω με αγωνία τα αυριανά φύλλα των εφημερίδων και θα το θεωρήσω μεγάλη προσβολή να μην είναι αφιερωμένα στην Εθνική ομάδα. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο αυτό είναι δεδομένο. Ετοιμάζουμε τις φωνές μας και ψάχνουμε όσο περισσότερα τύμπανα μπορούμε για να ενισχύσουμε τους παίκτες μας»

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» ζήτησε από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο: «να έρθουν όχι για να κάτσουν στην καρέκλα τους αλλά για να σηκωθούν όρθιοι και να φωνάξουν για την Εθνική ομάδα. Οι διεθνείς μας χρειάζονται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σε ένα τόσο δύσκολο ματς το γκολ θα το βάλει… ο κόσμος», πρόσθεσε.

Όσο για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, ο Νίκος Φλέκας, σχολίασε: «Έχουμε δώσει μέχρι τώρα 500 εισιτήρια και ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 1000. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έρθουν από όλη την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες για να βοηθήσουν την Εθνική. Επίσης θέλω να ζητήσω από όσους έρθουν στο γήπεδο να δείξουν άριστη συμπεριφορά στους Κροάτες οπαδούς. Εμείς όπου έχουμε πάει μας έχουν φερθεί άψογα και πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Αν είναι καλύτεροι και μας νικήσουν να τους χειροκροτήσουμε»

Πηγή: sportfm.gr