Η έλευση του Νίκου Κωστένογλου ίσως αλλάξει τη μοίρα δύο παικτών που ήταν εκτός πλάνων του προκατόχου του στον πάγκο της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. Στο πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης, που έγινε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του 41χρονου προπονητή, συμμετείχαν ο Αντώνης Ρίκκα και ο Ανέστης Αργυρίου, που βγήκαν από το… ψυγείο.

Ο νέος τεχνικός της «Ένωσης» θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να του δείξουν την αξία του και όλοι αξιολογούνται από την αρχή. Και-ποιος ξέρει-από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τη θέση του μεσοαμυντικού και του δεξιού μπακ, πιθανώς οι δύο παίκτες να αγωνιστούν σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν είχε την ευχέρεια να δουλέψει όπως θα ήθελε λόγω των πολλών προβλημάτων. Ο Νίκος Καράμπελας, ο Λεονάρντο και ο Στιβ Μπέλεκ συνέχισαν την φυσιοθεραπεία, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στο γυμναστήριο. Ο Παντελής Καφές, ο Χοσέ Κάρλος, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ο Πολ Κατσέτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν έκανε θεραπεία. Παράλληλα, απουσιάζουν οι διεθνείς Γρηγόρης Μάκος και Σάββας Γκέντσογλου, όπως και ο πρόσφατα χειρουργημένος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Πάντως ο νέος προπονητής ήρθε με… άγριες διαθέσεις. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, στις 10:00 και στις 17:30.

Πηγή: sportfm.gr