Σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, από τον ίδιο αλλά και από αρκετούς παίκτες, ο Μανόλο Χιμένεθ αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ τους ντόπαρε για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό θυμίζοντάς τους το εφιαλτικό 6-0 στο περσινό παιχνίδι.

«Φεύγω από την ΑΕΚ σαν φίλος. Θέλω όμως να ξέρετε εδώ μέσα ότι εσείς και η ΑΕΚ θα αποτελείτε πάντα μέρος της οικογένειάς μου. Ζήσαμε μαζί πολλές στιγμές τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από εσάς θέλω να συνεχίσετε να προσπαθείτε για το καλό της ΑΕΚ. Να μην ξεχνάτε ότι παίζεται σε μία πολύ μεγάλη ομάδα», είπε στα αποδυτήρια των Σπάτων στην τελευταία του ομιλία ο 47χρονος προπονητής.

Δεν παρέλειψε, τέλος, να ζητήσει ρεβάνς εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι. «Τώρα έχετε μπροστά σας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έχετε έναν άλλον προπονητή και θα σας προετοιμάσει αυτός για το ντέρμπι. Θέλω από εσάς μία χάρη. Θυμηθείτε το αποτέλεσμα του περσινού αγώνα στο Καραϊσκάκη και δώστε τις απαντήσεις που πρέπει. Σας χαιρετώ, να είστε όλοι καλά. Φεύγει ένας φίλος σας».

Πηγή: sportfm.gr