Την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση της υπόθεσης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που είναι να καταλήξουν στα χέρια του Αλ Σαούντ, εξέφρασε ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του Άραβα επενδυτή, μιλώντας στο www.sport-fm.gr ενήμερος για τις εγγυήσεις που ζητάει η πλευρά Βαρδινογιάννη για να προχωρήσει η υπόθεση, δήλωσε: «Στα τυπικά θα κολλήσουμε»;

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρότι το προσχέδιο του πρίγκιπα Αλ Σαούντ αλλά και το πληρεξούσιο που παρέλαβε είναι σωστά δομημένα, για να «τελειώσει» θετικά τις διαδικασίες ζήτησε είτε το γνήσιο της υπογραφής είτε συνάντηση με τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.

«Όπως έχω ξαναπεί, στόχος του Πρίγκιπα είναι να έρθει στην Ελλάδα. Είτε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας είτε την επόμενη, θα δούμε», είπε ο Βλάσσης Τσάκας σε επικοινωνία με το www.sport-fm.gr.

Στην συνέχεια, και όσον αφορά τα επίσημα ή πρωτότυπα έγγραφα τα οποία ζητάει η πλευρά Βαρδινογιάννη για να προχωρήσει το θέμα, τόνισε. «Εδώ προχωρήσαμε σε τόσα και τόσα άλλα που μας έχουν ζητηθεί, στα τυπικά θα κολλήσουμε». Τέλος, ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ για ακόμη μία φορά τόνισε την αισιοδοξία του για την υπόθεση, αφού «όλα τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει».

Πηγή: sportfm.gr