Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι πιο αποτελεσματικοί στις τελικές τους προσπάθειες, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Φράνκο Κοστάντσο και Ζαν Μακούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός λίγο πριν φύγει από το «Έμιρεϊτς»:

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού:

«Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι για τους παίκτες, που έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά σε ένα τέτοιο γήπεδο ξεπέρασαν το εμπόδιο απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Μένει όμως η πικρή γεύση γιατί δεν πήραμε το αποτέλεσμα».

Για το πώς… ονειρεύεται την ομάδα του:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από το πώς παίξαμε, αλλά δεν είναι ο Ολυμπιακός των ονείρων μας. Πρέπει να παίζει έτσι και να είναι πιο αποτελεσματικός, να βάζει γκολ έστω και με λιγότερες ευκαιρίες».

Για το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι τελικός, είναι όμως σημαντικό παιχνίδι, λόγω του αντιπάλου και γιατί όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για το πρωτάθλημα».

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα μη εμπιστοσύνης, ούτε ότι αυτήν την περίοδο δεν τον «φορτώνει» για το πρόβλημα στο ισχίο, αλλά για τις ενοχλήσεις που συχνά έχει στους προσαγωγούς για να μη βγάλει ζημιά. Το θέμα με τους προσαγωγούς είναι υπαρκτό, αλλά η προχθεσινή απόφαση είχε να κάνει περισσότερο με αγωνιστικά θέματα.

Όσον αφορά τον Κοστάντσο θεωρεί ότι άδικα από ένα σημείο φορτώνεται τα πάντα χωρίς να βλέπει κανείς εκτός των λαθών του και τις καλές αποκρούσεις του, όπως έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, αν και δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά και της ομάδας. Ο Αργεντινός θα είναι όπως όλα δείχνουν βασικός και κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει ευκαιρίες στον νεαρό Μέγερι.

Στην περίπτωση του Μακούν ξεκαθάρισε ότι δεν τον θεωρεί έτοιμο και η εικόνα του Καμερουνέζου στου Ρέντη τον δικαιώνει.

Αρθροσκόπηση ο Γέστε

Στην Ισπανία για να εξεταστεί από τον γιατρό Μίκελ Σάντσες βρίσκεται ο Φρανθίθκο Γέστε. Ο 32χρονος χαφ αποφασίστηκε τελικά να κάνει αρθροσκόπηση, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν κρίθηκε σκόπιμη, Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα και φυσικά δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε και οι Μανιάτης, Φετφατζίδης.

Υπογράφουν Μόνχε και Ζαραδούκας

Ιατρικά τεστ αναμένεται να περάσουν σήμερα οι Βιθέντε Μόνχε και Γιάννης Ζαραδούκας και να υπογράψουν στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός θα πάρει 250.000-300.000 ευρώ και θα υπογράψει για δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας μπακ για 2+1 έτη έναντι 200.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr