Την… έκπληξη με τα μάτια της είδε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς με την Ρεν στην Γαλλία αλλά το γκολ του Χουανφράν στο 86ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έσωσε την παρτίδα για τους Ισπανούς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου του Europa League. Ισόπαλες με το ίδιο σκορ στην Σκωτία, Σέλτικ και Ουντινέζε.

Η Ατλέτικο εμφανώς επηρεασμένη από την «5άρα» από την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα και με αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, έχασε ένα ημίχρονο στην Γαλλία, όταν φλύαρη επιθετικά. Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Στο 55ο λεπτό ο Μοντάνο έκανε το 1-0 για την Ρεν και ανάγκασε από εκείνο το σημείο και έπειτα την Ατλέτικο να… κυνηγάει.

Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Μανθάνο μέχρι το 86ο λεπτό, το πέτυχε ο Χουανφράν που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο 6 λεπτά νωρίτερα. Ο Ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση που δημιούργησε στην περιοχή της Ρεν η σέντρα του Σάλβιο και όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας σκόραρε, έκανε το 1-1 και έσωσε την ομάδα του από μία πολύ… σοβαρή γκέλα.

Έτσι η Ατλέτικο με 4 βαθμούς έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με την Ουντινέζε. Η ιταλική ομάδα πήρε τον βαθμό σχεδόν στο ίδιο χρονικό σημείο που στην Γαλλία η Ατλέτικο έβρισκε επίσης δίχτυα.

Το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αμπντί στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης με την Σέλτικ στην Σκωτία, ισοφάρισε για την Ουντινέζε το τέρμα που είχε πετύχει επίσης από την άσπρη βούλα ο Σουνγκ-Γιονγκ στο 3΄. Το τελικό 1-1 σε συνδυασμό με το ίδιο σκορ στην Γαλλία διατήρησε τα ίδια δεδομένα στην βαθμολογία του 9ου ομίλου.

Βαθμολογία 9ου ομίλου:

Aτλέτικο Μαδρίτης 4 (2)
Ουντινέζε 4 (2)
Ρεν 1 (2)
Σέλτικ 1 (2)

Πηγή: sportfm.gr