Στο Καζάν, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Ρούμπιν για τη 2η αγωνιστική του Europa League, θα υπάρξουν συζητήσεις για τη νέα διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Λίγες μέρες πριν από τη λήξη της νυν διοίκησης κανείς δεν ξέρει ποιοι θα παραμείνουν στο νέο σχήμα, αφού ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του και τις επιλογές που θα κάνει.

Όλα δείχνουν ότι οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και οι περισσότεροι από τους νυν παράγοντες θα αποχωρήσουν. Πιθανοί έως σίγουροι για το νέο σχήμα θεωρούνται – εκτός του «Ζαγόρ» – ο Ζήσης Βρύζας, ο Δημήτρης Σαχπατζίδης και ένα μέλος από τον Ερασιτέχνη (πιθανότατα ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος).

Εν τω μεταξύ, πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα διοίκηση αναμένεται να αναλάβει ο Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Ζαγοράκη και μέχρι χθες συζητούσαν για τα πρόσωπα που θα συνεχίσουν. Από την πλευρά του, ο Βρύζας περιμένει να μιλήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για τον ρόλο που θα έχει στο νέο σχήμα.

Τι είδε ο Μπόλονι στο φιλικό

Σε δύο γήπεδα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Στο ένα βρέθηκαν οι θεωρητικά βασικοί, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, και στο άλλο ήταν οι θεωρητικά αναπληρωματικοί που έδωσαν φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Λάζλο Μπόλονι είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ο Βλάνταν Ίβιτς, ο Κοστίν Λαζάρ και ο Μπρούνο Τσιρίλο, οι οποίοι προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών. Επίσης, ο Ρουμάνος τεχνικός διαπίστωσε πως σταδιακά ανεβάζουν απόδοση ο Σπαντάτσιο και ο Λεονάρντο, οι οποίοι αναμένονται να βρεθούν στις επόμενες αποστολές της ομάδας.

Σήμερα το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν και στη συνέχεια ο Μπόλονι θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι (29/09) με τη Ρούμπιν στο Καζάν. Η αναχώρηση για τη Ρωσία με πτήση τσάρτερ είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 και η άφιξη αναμένεται 4,5 ώρες μετά.

Πηγή: sportfm.gr