Η νέα εποχή της Γιουβέντους εγκαινιάστηκε με μια λαμπρή τελετή, βγαλμένη από παραμύθι. Με μια προσεγμένη φαντασμαγορική εκδήλωση όπου ισορροπούσε η ουσία με την υπερβολή και το συναίσθημα με την προσδοκία, η ιταλική ομάδα καλωσόρισε τους 40.000 οπαδούς της και παρουσίασε σε ολόκληρο τον κόσμο την ιστορία της.

Εντυπωσιακές χορογραφίες, εικόνες μνήμης από ανθρώπους της ομάδας που δεν είναι στη ζωή. Στιγμές αφιερωμένες στο Χέιζελ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, εκατοντάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στον ιταλικό βορρά.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και παλιοί θρύλοι της ομάδας όπως οι Ρομπέρτο Μπέτεγκα, Εντγκαρτ Ντάβιτς, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, Φράνκο Καούζιο, Άντζελο Ντι Λίβιο, Μορίνο Τοριτσέλι, Κλαούντιο Τζεντίλε, Αλεσάνρο Ντελ Πιέρο, Τζιανλούκα Πεσότο, Στέφανο Τακόνι, Άντζελο Περούτζι, Σέτζιο Μπρίο, Ντίνο Τζοφ, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Αντόνιο Καμπρίνι, Αντόνιο Κόντε, Αντονέλο Κουκουρέντου, Τσίρο Φεράρα, Τζουζέπε Φουρίνιο, Πάολο Μοντέρο, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, Αλέσιο Τακινάρντι.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Στο νέο γήπεδο στο Τορίνο βρέθηκαν και μέλη του Gruppo Greco, του ελληνικού ποδοσφαιρικού συνδέσμου που είναι επίσημα αναγνωρισμένος από τη Γιουβέντους.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση των εγκαινίων της Γιουβέντους μπορείτε να βρείτε στο:
gruppogreco.blogspot.com