Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, έναντι των προτάσεων που είχε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και από άλλες ομάδες, εξήγησε μέσω της Sportday, ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο 21χρονος γκαρντ τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», ενώ στόχοι του είναι η καθιέρωση και οι τίτλοι.

Μιλώντας στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, ο Έλληνας μπασκετμπολίστας είπε:

Για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό:
«Είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνίζομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, πραγματικά αισθάνομαι ευτυχισμένος, ανακουφισμένος και ήρεμος που τελείωσε η μεταγραφή μου. Αυτό που θέλω τώρα είναι να δουλέψω σκληρά με τη νέα μου ομάδα, να βελτιωθώ παίζοντας σε υψηλό επίπεδο. Να αποκομίσω εμπειρίες, να εξελιχθώ και να καθιερωθώ, κάνοντας ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Ο τέλειος συνδυασμός θα είναι να κατακτήσουμε και τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Για το λόγο που προτίμησε τους “ερυθρόλευκους”:
«Με τίμησε το γεγονός ότι με ήθελαν η δευτεραθλήτρια Ισπανίας και ο κόουτς Κατσικάρης, αλλά ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, γιατί αποτελούσε όνειρο ζωής για εμένα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και αυτό γίνεται πράξη. Πιστεύω στον εαυτό μου και θα τα καταφέρω. Καλύτερα, όμως, να μη λέω πολλά λόγια. Θέλω να αποδείξω εμπράκτως ότι αξίζω να ανήκω στο ρόστερ αυτής της ομάδας και να δικαιώσω την επιμονή του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού να με αποκτήσει».

Για την καλοκαιρινή του εμπειρία με την Εθνική Ανδρών:
«Ομολογώ πως ήταν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα. Τον τέλειο επίλογο».

Πηγή: sport-fm.gr