Αντιπροσωπεία της διοίκησης της Γαλατασαράι με σκοπό να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα, φτάνει το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr. Συμφωνεί ο παίκτης, το σκέφτονται στον Ολυμπιακό…

Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου πήρε παράταση η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία και στην Γαλατάσαράι ψάχνουν ακόμη για αριστερό χαφ… Όπερ σημαίνει το ενδιαφέρον των Τούρκων για τον Άλμπερτ Ριέρα αναθερμαίνεται έντονα…

Μοιραία οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, αντιπροσωπεία της διοίκησης της τουρκικής ομάδας, θα βρεθεί την Παρασκευή το πρωί στην Αθήνα, ώστε να συζητήσει και να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την απόκτηση του Ισπανού άσου.

Η πρόταση που θα καταθέσουν οι Τούρκοι πιθανότατα θα ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ! Ο Ριέρα από την πλευρά του φαίνεται να συμφωνεί, αφού και σε εκείνον, η Γαλατάσαράι φέρεται να προσφέρει… τρελά λεφτά!

Όσο αφορά τον Ολυμπιακό, η πληροφόρηση που υπάρχει αναφέρει πως το σκέφτονται σοβαρά. Ψάχνουν, ωστόσο, για αντικαταστάτη του, έστω και ελεύθερο, μιας και η μεταγραφική περίοδος στη χώρα μας ολοκληρώθηκε.

Το μόνο βέβαιο είναι πως εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις…

Πηγή: sport-fm.gr