Για εχθρική συμπεριφορά της ΕΠΟ απέναντί του κάνει λόγο ο Ηρακλής, μέσω ανακοίνωσής του, στην οποία καταφέρεται εναντίον της ελληνικής ομοσπονδίας κατηγορώντας την για την στάση που κράτησε κατά την σημερινή συνεδρίαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο “σκληρός πυρήνας” της ανώτατης αρχής του Ελληνικού ποδοσφαίρου έδειξε και ενώπιον του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου το πρόσωπό του. Ένα πρόσωπο, κρυμμένο πίσω από νομικά τερτίπια και παρελκυστικές τακτικές, που σκοπό είχαν να φτάσουμε στην τραγελαφικού χαρακτήρα έναρξη της Super League, χωρίς τη συμμετοχή του ΗΡΑΚΛΗ, αναβάλλοντας τη λήψη απόφασης από το Δικαιοδοτικό Όργανο.

Η ΕΠΟ, μέσω του νομικού εκπροσώπου της, κ. Θεόδωρου Κουρίδη, κατ’ αρχήν, μετατράπηκε σε συνήγορο του Αστέρα Τρίπολης στην αίτησή του για να γίνει δεκτή η παρέμβασή του και, όταν η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό, επιχείρησε με ανυπόστατους ισχυρισμούς και τοποθετήσεις, να ενισχύσει την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, προβάλλοντας για πρώτη φορά στο θεσμό του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου την ένσταση για παραγραφή του δικαιώματος προσφυγής μας, κάτι, που δεν έκανε προ 15 ημερών, στην υπόθεση του Ιωνικού, καθώς και χρησιμοποιώντας την προσφυγή στο CAS, σαν όπλο για αναβολή της υπόθεσης, την ίδια ώρα, που η ΕΠΟ απάντησε στο CAS ότι το θεωρεί αναρμόδιο, εφόσον δεν έχουμε προσφύγει σε όλα τα Αθλητικά Δικαιοδοτικά Όργανα της χώρας.

Τελευταίο επιχείρημα του κ. Κουρίδη και της ΕΠΟ ήταν η στενότητα του χρόνου, ζητώντας μία εβδομάδα για να υποβάλλει υπόμνημα, χωρίς να ενδιαφέρει ποσώς κανέναν από την ΕΠΟ ότι το Σάββατο αρχίζει το Πρωτάθλημα, επιχειρώντας έτσι να μην τεθεί υπό δικαστική κρίση η αίτηση του ΗΡΑΚΛΗ.

Οι μεθοδεύσεις, που επιχείρησε ο (προσφάτως και πομπωδώς παραιτηθείς από τα καθήκοντά του, αλλά επανακάμψας για το θέμα του ΗΡΑΚΛΗ) κ. Κουρίδης, δεν πέρασαν και το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι η απόφαση θα ληφθεί αύριο, 26/08, πριν την εκβιαστική έναρξη του Πρωταθλήματος, ενώ απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση του Αστέρα Τρίπολης, την αναβολή, την επταήμερη, αρχικά και πενθήμερη, ύστερα, προθεσμία για υποβολή σημειωμάτων, καθώς και το αίτημά του για κακή σύνθεση της επιτροπής, επειδή ζήτησε να συμμετέχει σύνεδρος, που να είναι εκπρόσωπος της Super League.

Ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ καταγγέλλει την εκδήλωση εχθρικής συμπεριφοράς και τη στάση της ΕΠΟ, θέτοντάς την στην κρίση του φίλαθλου κόσμου».

Πηγή: sport-fm.gr