Την αμφισβήτησαν και το πλήρωσαν. Η Άρσεναλ με δύο «κανονιές» κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου και με σκορ 2-1 νίκησε την Ουντινέζε και στην Ιταλία και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.

Ζερβίνιο-Γουόλκοτ- Φαν Πέρσι έβγαζαν φωτιές στο δεύτερο μέρος και απομάκρυναν τα φίδια που άρχιζαν να ζώνουν τον Αρσέν Βενγκέρ. Πρόκριση ακόμα για Πλζεν, Μπενφίκα Μπάτε Μπορίσοφ και Λιόν.

Πλζεν-Κοπεγχάγη 2-1

Η έκπληξη των Τσέχων στο πρώτο παιχνίδι(νίκησαν 3-1) συνεχίστηκε και στον επαναληπτικό. Αν και η Κοπεγχάγη μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ στο 32’ με τον Μπολάνιος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι μάλιστα νίκησαν 2-1 και προκρίθηκαν επάξια στους ομίλους του Champions League.

Μπενφίκα-Τβέντε 3-1

Εντυπωσιακοί οι Πορτογάλοι, οι οποίοι όχι μόνο δεν έμειναν στο υπέρ τους 2-2 του πρώτου αγώνα, αλλά φιλοδώρησαν με τρία γκολ την ολλανδική ομάδα και επικράτησαν με σκορ 3-1.

Στουρμ Γκρατς- Μπάτε Μπορίσοφ 0-2

Με την πλάτη στο τοίχο ταξίδεψαν οι Λευκορώσοι στην Αυστρία για να αντιμετωπίσουν τη Στουρμ Γκρατς (1-1 το πρώτο ματς), ωστόσο κατάφεραν παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο να νικήσουν με 2-0 και να πάρουν το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Νωρίτερα η Λιόν με σκορ 1-1 κόντρα στη Ρούμπιν προκρίθηκε και θα συμμετάσχει στην κλήρωση της Πέμπτης.

πηγή: sportfm